Årets kärrbodag

Det blir Tjuren Johans 6:e Kärrbodag.  Det gör honom inte lugnare på något sätt.Det är ungefär lika nervöst och osäkert som de flesta artister känner inför varje uppträdande.  Det blir samma plats nere vid kyrkan kl 14. Mina äldsta tvillingkor som är 14 år gamla kommer inte vara med. De är skruttiga i benen. Så de kommer att vara kvar med sina kalvar på gården. Ni kan träffa dem bakom stallet. Det blir 14 kor med klavar som är med på tjursläppet. Ytterligare 6 kvigor kommer att få en annan tjur för Johan är ju deras far.

Det vi kommer att ordna är försäljning av gårdens hamburgare och Rättviksglass. Häst och vagn, lammsafari och hästuppvisningar.

Och så skullen förstås. Några tackor med lamm finns kvar i fårhuset. Det är de sista nyfödda lammen och en tacka som är kvar att föda sina lamm.

Välkomna

Okategoriserade | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Välkommen till Kärrbo Prästgård!

  Kärrbo Prästgård är en levande gård där vi strävar efter en hållbar utveckling.

  Vi odlar grönsaker, vall och spannmål och använder så lite fossila bränslen som möjligt. Vi har inga bekämpningsmedel och ingen konstgödsel.

  På gården har vi också kor, får, hästar, hund och en och annan katt.

  Använd hemsidan för att hitta den information du söker eller kontakta bonden direkt!
  E-post: bonden@karrboprastgard.se
  Telefon: 070-345 71 32