Hästverksamhet

Hästar ligger oss varmt om hjärtat på Kärrbo Prästgård. Vi har under några år fött upp halvblodshästar med inriktning mot hoppning och i mån av plats tar vi emot inackorderingshästar. Vi har även en lösdrift för unghästar och under sommarmånaderna har vi alltid plats för hästar på sommarbete.

I anslutning till stallet finns en ridbana där instruktörer håller ridlektioner. Bakom ridbanan har vi en terrängbana med en bank, ett vattenhinder och andra naturhinder. Det går bra att utnyttja både terrängbanan och ridbanan mot en avgift. Om du inte har ridit här förut ser vi helst att du kontaktar oss innan du kommer. Är du nybörjare och intresserad av ridlektioner kan du ringa Mova på telefon 070-7987607.

Sponsorer sökes!

Inom de närmaste åren planerar vi att bygga ett ridhus för att kunna anordna tävlingar och andra aktiviteter. Till bygget av ridhuset vill vi gärna ha sponsorer, är du eller ditt företag intresserade av att bidra kan du kontakta oss för mer information.

Kommentarer inaktiverade.

 • Välkommen till Kärrbo Prästgård!

  Kärrbo Prästgård är en levande gård där vi strävar efter en hållbar utveckling.

  Vi odlar grönsaker, vall och spannmål och använder så lite fossila bränslen som möjligt. Vi har inga bekämpningsmedel och ingen konstgödsel.

  På gården har vi också kor, får, hästar, hund och en och annan katt.

  Använd hemsidan för att hitta den information du söker eller kontakta bonden direkt!
  E-post: bonden@karrboprastgard.se
  Telefon: 070-345 71 32